Servis računara, IT konsalting Xelart.com je sajt za IT konsalting i besplatnu podršku korisnicima računara.
dot
SERVIS RAČUNARA
line
LAPTOP SERVIS
line
IT USLUGE

line

RAZNO

line

Srbi za Srbe

Retro računari

 

Otkup neispravnih laptopova

Ako laptop nije moguće popraviti jer je poliven nečim ili je izgorela ploča, ipak možete izvući nešto novca iz njega. Mi vršimo otkup laptopova, ali isključivo neispravnih, za delove. Laptopovi koji su ispravni ipak imaju veću vrednost pa Vam preporučujemo da ih stavite na oglas.

Prosuta voda na laptop
Ovako iznutra izgleda poliven laptop, pa je popravka nemoguća, osim zamene cele ploče koja je skuplja nego takav polovan laptop.

Otkupljujemo laptopove stare do 4 godine, jer za starije retko imamo potražnju delova. Stanje nije bitno, može i skroz izlomljen, ali da ipak ima nešto na njemu ispravno, od čega zavisi i cena otkupa.

Otkup neispravnih laptopova

Procedura za otkup laptopova

otkup neispravnih laptopova

Donesite laptop na procenu vrednosti zajedno sa punjačem, jer ćete više dobiti za njega. Ako želite realnu cenu, potrebno je da ga ostavite 1 dan u našem servisu laptopova da se uradi dijagnostika i ispita šta je na njemu ispravno.

Posle urađene dijagnostike javljamo cenu otkupa laptopa. Ako odgovara, možete doći po novac ili Vam možemo uplatiti novac PostNet-om i slično.

Ako želite odmah da unovčite laptop, radimo dijagnostiku i procenu osnovnih stvari (ekran, hard disk, punjač,...) i računamo da je unutra većina stvari neispravna.

Servis laptopova Xelart nudi najbolje uslove za otkup neispravnih laptopova. Ne možemo otkrivati detalje zbog toga što naše ideje svi kopiraju, ali u to ćete se lično uveriti prilikom otkupa laptopa.

Primamo laptopove na otkup i putem brze pošte iz cele Srbije.

 

 

 

 

 

 

Otkup neispravnih laptopova

Preporučite nas prijateljima! Hvala!

PC komponente, sklapanje i prodaja računara

Komponente za PC računare, prodaja delova - memorije, matične ploče, grafičke kartice, hard diskovi, kućišta, napajanja, memorije, procesori

Prodaja PC računara po želj! Pozovite nas radi konsultacija.