Xelart.com
Servis PC računara Servis laptopova Spasavanje podataka Izrada sajtova i SEO Kontakt English

O nama

Xelart.com je sajt za besplatan konsalting iz oblasti IT tehnologija. Svrha postojanja sajta je da ponudi korisnicima kvalitetne informacije i rešenja za najčešće probleme u radu sa računarima.

Xelart.com je prvobitno bio sajt firme Xelart Holdings doo iz Beograda, koja se od 2006. do 2019. godine bavila pružanjem širokog spektra usluga iz IT oblasti - od servisa računara do Internet marketinga.

Rad firme bazirao se na sopstveno razvijenom sistemu kvaliteta u klasi najboljih svetskih standarda iz ove oblasti. To znamo jer smo sarađivali sa velikim kompanijama kao što su HP, Nokia, Avast i drugi, a procedure su nam bile tako reći iste, iako nikoga nismo kopirali. Desetine hiljada računara je prošlo kroz naš servis, a Google recenzije imale su dugo vremena najbolju prosečnu ocenu od svih servisa u Srbiji, 5.0!

Odlična pozicija sajta na Google urađena je sopstvenim snagama i sajt je godinama bio neprikosnoven u vrhu pretraživanja.

Firma je prestala sa radom 2019. godine zbog loših uslova za poslovanje i pošten rad u Srbiji. Teoretičari u Vladi, koji nikad nisu vodili firme, izmišljali su kako da otmu novac privrednicima, umesto da su ih poslušali i napravili dobre uslove za pošten rad koji bi se na kraju isplatio i državi.

Po prestanku rada, kompletan sistem kvaliteta i tehnologija rada dati su na poklon drugoj firmi, a radnicima je obezbeđen posao u struci.

Naziv brenda "Xelart" ostao je u vlasništvu osnivača, ali nema više veze sa firmom Xelart Holdings doo.

Sajt Xelart.com ostaje da služi korisnicima kao informativni portal.