Xelart.com
Servis PC računara Servis laptopova Spasavanje podataka Izrada sajtova i SEO Kontakt English

Održavanje računara za firme

Bilo kojim poslom da se firma bavi, održavanje računara je neophodno da bi radili brzo i da bi podaci bili bezbedni. Za firme do 20-ak računara mnogo je isplativije angažovati IT firmu za održavanje računara nego zaposliti sistem administratora. Ugovara se određeni broj poziva i dolazaka mesečno, tako da računari uvek budu u top formi, podaci bezbedni, a posao bez zastoja.

Održavanje računara za firme

Održavanje računara obuhvata:

Najmanje jednom mesečno se izlazi na lokaciju klijenta radi provere i optimizacije svih računara, kao i rešavanje eventualnih problema kod svih zaposlenih. Proveravaju se temperature, hard diskovi i ostali hardver tako da se na vreme uoči i spreči mogući kvar i gubitak podataka.

Prednost mesečnog održavanja računara je u tome što u slučaju težih i skupih kvarova ne plaćate ništa dodatno za uslugu, već samo za delove ako su potrebni (npr. novi hard disk, memorija i slično). Korisnici se obično sete da potraže firmu za održavanje računara tek kada izgube podatke ili imaju peh u sred nekog posla. Zato na vreme odaberite saradnika za servis računara i radite svoj posao bez ometanja.

Naša preporuka za firmu sa velikim iskustvom u održavanju računara je laptopklinika.rs.