Servis računara, IT konsalting Xelart.com je sajt za IT konsalting i besplatnu podršku korisnicima računara.
dot
SERVIS RAČUNARA
line
LAPTOP SERVIS
line
IT USLUGE

line

RAZNO

line

Srbi za Srbe

Retro računari

 

Avast antivirus na Srpskom

Antivirus je osnovna stvar koju bi trebao imati svaki korisnik računara, a preporučujemo Avast antivirus kao najbolji besplatan antivirus. To je ujedno i i jedan od najboljih komercijalnih antivirusa.

Besplatan Avast antivirus free download

Avast Free - besplatan antivirus

Avast Free - Besplatan antivirus

Avast Free radi brzo na svakom računaru sa 3 GB memorije i dual procesorom od 1.6+ GHz. Kao i ostali besplatni antivirusi, nema sve funkcije kao prodajna verzija, ali je svakako odlična zaštita za prosečnu kućnu upotrebu.

Preuzmite Avast Free Antivirus. Prilikom instalacije odaberite gore desno jezik Srpski i na sledećoj strani postavite opcije kao na slici ispod, kako ne biste instalirali nepotrebne stvari koje mogu da Vas ometaju u radu.

Avast instalacija

Avast Professional

Avast Professional antivirus

Avast Professional nudi vrhunsku zaštitu od svih vrsta trojanaca i virusa, pa ga preporučujemo svima koji žele da obezbede važne podatke i da spreče mogući pad sistema usled napada virusa. Pored standardne zaštite koju nudi besplatna verzija, Avast Professional nudi bezbedno startovanje nepoznatih programa (sand box) i zaštitu od malicioznih skripti sa Interneta.

Preuzmite Avast Professional i kupite ga posle mesec dana testiranja!

Avast Internet Security

Avast Internet Security

Avast Internet Security je najkompletnija zaštita ove antivirus kompanije iz Češke. Pored svega što pruža Avast Professional, ova verzija štiti od upada hakera sa Interneta (silent firewall), ima zaštitu identiteta prilikom online plaćanja i filtrira neželjene (SPAM) e-mail poruke.

Preuzmite Avast Internet Security i isprobajte ga mesec dana pre kupovine.

Avast za Android

Avast App za Android

Avast App je odlična zaštita za mobilne Android uređaje, sa dosta opcija. Jedna od najvrednijih je kontrola i pronalaženje telefona u slučaju krađe.

Preuzmite besplatan Avast za Android. Potrebno je da na mobilnom telefonu kliknete na ovu stranicu ili još bolje preko vašeg Google Play naloga.

Avast antivirus za Android telefoneAvast za Android Avast korisnicki interfejs

Avast za firme i fizička lica

Cena Avast antivirusa za firme

Država je i u oblasti softvera uvela ekstremne poreze, pa carina i porez čine oko 50% cene Avast-a! Na to treba dodati proviziju banke oko 10€ pa je prodaja potpuno neisplativa, osim po nekoj nenormalnoj ceni. Ukoliko morate da kupite antivirus za firmu, potražite zastupnika za Srbiju. Za fizička lica najbolje je kupiti online preko sajta Avast.com.

Facebook i Google preporuka

Sviđa Vam se tekst? Preporučite ga prijateljima! Hvala!