Servis računara, IT konsalting Servis racunara Xelart Cenovnik servisiranja racunara u Beogradu Kontaktirajte Xelart English - computer repair services in Belgrade, Serbia
Xelart.com je sajt za IT konsalting i besplatnu podršku korisnicima računara.
dot
SERVIS RAČUNARA
line
LAPTOP SERVIS
line
IT USLUGE

line

RAZNO

line

Srbi za Srbe

Retro računari

 

Zamena ekrana za laptop 10.1 inč LED

Ekran 10.1 inča LED je do skoro bio najviše rasprostranjen na netbuk računarima. Najčešća rezolucija ekrana je 1024x600 tačaka, dok su noviji sa nešto većom rezolucijom. Zamena ekrana 10.1 inča obično može da se završi odmah kada je situacija jasna (lom ekrana i slično). Ako laptop nema sliku ili ima neki drugi problem, potrebno je prvo uraditi dijagnostiku.

Zamena laptop ekrana 10.1 inca LED

Zamena ekrana na laptopu od 10.1 inch traje oko 20 minuta i nije veliki problem za servisera. Pitanje je isplativosti, jer cena ekrana iznosi kao cena takvog polovnog netbuka. Na slici je prikazan tipičan 10.1 inča ekran za laptop rezolucije 1024x600 piksela.

Ekran 15.6 inca sa zadnje strane

U domaćoj ponudi su ekrani 10.1" kineskih proizvođača najvišeg kvaliteta, kao i ekrani proizvođača Samsung i LG, ali po 30% višim cenama. Sa zamenskim ekranima nema nikakvih problema i preporučujemo kineske modele.

Slanje ekrana poštom je rizično i to većina servisa ne radi. I pored dobrog pakovanja, to je lomljiva stvar i servis ne daje garanciju za tako nešto.


Author: Sasha Erceg

Korisni linkovi:

Cena zamene ekrana 10.1 inč | Zamena ekrana na laptopu

Sviđa Vam se članak? Preporučite ga prijateljima!

 

 

Laptop ekrani 10.1 inča

Najčešći model ekrana za netbukove je 10.1 inča LED.

Ekrani za laptopove 15.6 LED i LCD, novi i polovni

GARANCIJA:
12 meseci za nove ekrane
i 6 meseci za polovne.

Cena ekrana 10.1 inč